Hacker-Festzelt Bajor Sörsátor

A sátorba lépve  különleges kép tárul a szemünk elé, úgy érezzük a földi mennyországba érkeztünk meg. Rengeteg jó kedvű ember issza a hideg sört egy literes korsóból. A tulajdonosok Christl és Toni Roiderer mindig terveznek valami nem mindennapit az odalátogató vendégek számára.  17:30-tól kezdetét veszi a mulatság, melyet a Rock’n ’Roll Band zenés előadása kísér. Természetesen a Hacker-Pschorr híres sör sem hagyja szárazon az ide látogatók torkát.

http://www.hacker-festzelt.de/

Önök kérdezték

Mit tartalmaz a BBP biztosítás?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset-, és poggyász - biztosítást.

Milyen felszereltségű busszal viszik az utasokat?

Irodánk minden esetben felső kategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

3-4 óránként, ill. igény szerint pihenőket tartunk kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni (mosdóhasználatra javasolt pár € aprópénzt hozni).

Az ülésrend előre meg van-e határozva, vagy pedig az érkezés sorrendje szerint foglalhatjuk el a helyünket az autóbuszon?

Megpróbáljuk figyelembe venni a kéréseket, de garanciát azok teljesítésére nem tudunk vállalni. Garantált, fix ülőhely foglalása: 3.000,- Ft / fő

Ha személyesen az irodában szeretnék befizetni az útra, mettől meddig tehetem meg? Hét végén is nyitva vannak?

Euro Travel Pólus Center
H-V: 10:00 - 20:00
Euro Travel Andrássy út
H-P: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Oktoberfest 2016

Cloudy

0°C

Munchen

Cloudy

Humidity: 70%

Wind: 6.44 km/h

  • 18 Dec 2017

    Cloudy 1°C -3°C

  • 19 Dec 2017

    Cloudy 1°C -2°C