Armbrustschützen - A Paulaner sörsátor

Ebben a sátorban szokták a számszeríj versenyeket tartani a fesztivál alatt. Az ide látogató tömeg kipróbálhatja tudását ebben a sportágban is. Ez a verseny 1895 óta mára sátorversennyé nőtte ki magát. Nem csak íjászkodás, hanem sok más tradíciónális sportág is kipróbálható ebben a sátorban.

Az Oktoberfest-en rengeteg német és bajor ételkülönlegesség megkóstolható a sült csirkén és a sült csülkön keresztül a hagyományos kolbászon és savanyú káposztán át. A remek hangulaton és szórakozáson  előtt az I-re a pontot a kiváló minőségű Paulaner sör teszi fel. Végül, de nem utolsó sorban az Unterbrunner fúvós zenekar szórakoztatja a vendégeket. http://www.armbrustschuetzenzelt.de/

 

Önök kérdezték

Mit tartalmaz a BBP biztosítás?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset-, és poggyász - biztosítást.

Milyen felszereltségű busszal viszik az utasokat?

Irodánk minden esetben felső kategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

3-4 óránként, ill. igény szerint pihenőket tartunk kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni (mosdóhasználatra javasolt pár € aprópénzt hozni).

Az ülésrend előre meg van-e határozva, vagy pedig az érkezés sorrendje szerint foglalhatjuk el a helyünket az autóbuszon?

Megpróbáljuk figyelembe venni a kéréseket, de garanciát azok teljesítésére nem tudunk vállalni. Garantált, fix ülőhely foglalása: 3.000,- Ft / fő

Ha személyesen az irodában szeretnék befizetni az útra, mettől meddig tehetem meg? Hét végén is nyitva vannak?

Euro Travel Pólus Center
H-V: 10:00 - 20:00
Euro Travel Andrássy út
H-P: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Oktoberfest 2016

Cloudy

19°C

Munchen

Cloudy

Humidity: 46%

Wind: 22.53 km/h

  • 20 May 2018

    Rain 20°C 11°C

  • 21 May 2018

    Mostly Cloudy 24°C 11°C